Scoutkåren Munksnäs Spejarna
Scoutkåren Munksnäs Spejarna
Munksnäs Spejarna

Kårchefens Dagorder 4/22

28 november 2022

Hoppas alla haft en trevlig höst! På självständighetsdagen ordnar vi vår traditionella scoutbasar som brukar vara mycket välbesökt. Alla är varmt välkomna med, och de som har möjlighet får gärna hjälpa till med arrangemangen eller bidra med något att sälja. Veckan efter det är det dags för kårens julfest!

Hänt i kåren

Den 1–2 oktober ordnade vi höstförläggning vid Lärkans stuga i Noux. På programmet stod patrullrådd, orientering, plättstekning, bastu, pyssel, god mat och mycket lek i höstskogen. I förläggningen deltog 23 scouter och fem ledare.

På kommande

På självständighetsdagen 6 december kl. 12–14 är det dags för Munccascouternas traditionella scoutbasar, som i år ordnas i Scoutkällaren och högstadieskolans matsal, på Kadettvägen 2. På programmet står som vanligt café, bakverk, lopptorg, mete, lotteri och korvgrillning. Alla scouter med familj, vänner och bekanta är varmt välkomna!

Måndagen den 12 december kl. 18–19 håller kåren julfest för alla medlemmar. Julfesten ordnas i Scoutkällaren (Kadettvägen 2). Till programmet hör dubbningar och utdelning av scouthalsdukar till nya medlemmar, och så äter vi risgrynsgröt och pepparkakor. Ta med en namnlös julklapp värd 3–5 euro och kom ihåg scouthalsduken!

Söndagen 12.2.2023 kl. 17 ordnar kåren årsmöte i Scoutkällaren.

4–5.3.2023 ordnar kåren vinterhajk i Sibbo. Mera info skickas ut senare.

27.7–3.8.2023 deltar kåren i sommarlägret Nothamn VIII på Kimito. Alla åldergrupper är välkomna med att delta. Mera information kommer i senare dagorder och infobrev.

20221002-DSC03196